Even voorstellen


Welkom op mijn weblog. Leuk dat je een kijkje komt nemen hier. Mijn naam is Anne, maar dat had je al begrepen. Ik schrijf al een paar jaar blogs omdat ik het een fijne manier vind om met mensen in contact te komen. Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen. Bewustwording en relaties zijn wel favoriet maar daar blijft het niet bij: zie het menu hierboven.

Ik zie deze site een beetje als mijn schatkist. Gevuld met verhalen, teken- en schilderingen. Maar ook foto,s: zie galerie.
Deze schatten wil ik met jou delen. Kies maar wat moois uit en laat me weten wat je ervan vindt via de reactiemogelijkheid.

Uit de blog ‘waarom ik schrijf’: Er is niet zo’n groot verschil tussen een blog plaatsen of je verhaal vertellen aan een vriend(in). In het eerste geval vertel je het verhaal simpelweg aan meer mensen tegelijk. Maar waarom vertellen we over ons leven en onze inzichten aan elkaar in blogs?
Er zijn meerdere redenen denkbaar, maar één springt er vaak bovenuit. En dat is niet die van; kijk mij nou mooi schrijven. Nee, we hopen vooral op een stuk herkenning. Een ‘heb jij dat nou ook’? – gevoel en dat verlangen is heel legitiem. Doordat sommige mensen ook reageren kan er iets moois ontstaan, een wisselwerking.

De blog is een prachtig middel om zowel het simpele te delen als diepere zaken des levens. Een manier om ons minder alleen te voelen op een wereld die vol is van mensen, die in zekere zin allemaal in hun eigen wereldje zitten. Soms voelt dat wereldje meer als een eiland aan. Door een blog kan je dan een brug bouwen. Je nodigt de lezer uit om via die brug een kijkje te nemen in jouw leven.

Anne

Naar de voorpagina