De test

geduld testenIk ben nog maar een paar maanden lid bij Funky Fish. In het begin wierp ik ijverig flesjes rond naar mannen van mijn leeftijdscategorie. Ik kreeg aardige reacties en een aftastend mailcontact met enkele heren, maar er kwam niks echt van de grond. Wel een eerste afwijzing. Hierdoor werd mijn eerste blog een feit (zie: gezond als een…)

nieuwe insteek

Op die blog reageerden echter een paar mensen positief en ik besloot van insteek te veranderen: Wie schrijft, die blijft. Dat wil zeggen; ik besloot te schrijven met mensen, die positief op mij reageerden en de moeite namen blogs van mij te lezen. Mannen, die zogenaamd geïnteresseerd waren, maar duidelijk niet die moeite namen, vielen hiermee af. Voor mijn gevoel ging die belangstelling niet dieper dan mijn profielfoto.

Zo bleven een paar mensen over, waar ik leuk contact mee heb. Daar zit 1 man van mijn leeftijd bij, maar die woont ver weg. Bovendien zien we elkaar niet als potentiële partner.
Op het datinggebied gebeurde er ondertussen niks en ik was verbaasd. Had ik geen leuk profiel? Schreef ik geen leuke stukjes? Volgens mij valt allebei wel mee, want ik kreeg leuke reacties van jongemannen en vrouwen in het land en tussen mijn bezoekers zag ik veel jonge gezichten langs komen. Even kijken; wie is die Faith. Leuk dat jullie even kwamen kijken! Maar bij de mannen van mijn leeftijd bleef het opvallend stil.

Enigszins onzeker stuurde ik een fles naar een leeftijdgenoot en vroeg haar om raad. Maar zij reageerde niet. Nou ja, dan zoek ik het zelf wel uit.

keuze

Ik stond voor de keuze; of weer ijverig zelf flessen uitwerpen of het aanzien en eens afwachten. Dat laatste is niet makkelijk voor een ongeduldige dame, zoals ik. Ik zag het als een uitdaging. En als een test. Een test naar mijn geduld. Een test naar de activiteit van die mannen. Was ik te ongeduldig geweest. Zouden de flesjes nog wel binnen stromen, na een volgende leuke blog? Zou ik nog ontdekt worden door mannen uit de directe omgeving? Volgens de zoekmachine bestaan ze echt!

Ondertussen ben ik een maand verder. Geduldig blijk ik dus wel te zijn. Maar je raadt het natuurlijk al; ik heb nog steeds alleen contact met mijn vaste vrienden en mensen die jonger zijn. De bloggers- erg leuk!

druk, druk…

Mannen van mijn leeftijd lezen geen blogs. Daar zijn te druk voor. Waar zijn ze toch zo druk mee? In ieder geval niet met mij!

 

Door datingsite- en communitylid Faith, 26-02-2014 09:55
Bekeken: 534 | Funked: 1 | Reacties: 17

, 17 januari 2016. 2 reacties op De test. Category: relaties&liefde. Tagged: .

About Anne Stekhoven

Sommigen kennen mij als Faith, blogster op Funky Fish.

2 reacties

  1. Ad schreef:

    En toen ineens….. werd je geduld beloond:-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *