Gezond als een…

visEen gezonde vis is vers en heeft glanzende ogen. Maar hoe zit het met deze vis? Ik zie er gezond uit en heb glanzende ogen. Zo op het eerste gezicht is er niks mis met mij. Geestelijk ben ik ook een sterke vrouw want ik ben staande gebleven in veel stormen in mijn leven. Hierdoor kan ik mijn vrienden tot steun zijn. Dat zeggen ze ook en dat is fijn.
anti-reclame
Maar hier in het aquarium kom ik daar niet ver mee. Ik wil eerlijk kunnen zeggen: jongens deze leuke dame is fysiek minder sterk. Helaas heb ik klachten. Ik kan daar aardig mee uit de voeten maar oh, wat een anti-reclame wanneer je het van een eerste indruk moet hebben. En dat is hier zo. Naast mijn vraag om wat geduld, blijkt mijn minder goede gezondheid blokkade nummer 2. Mannen haken af, tenzij ze zelf ook iets hebben.
wat is gezond?
Voor al die mannen hoop ik dat ze een gezonde partner mogen vinden en ook zelf gezond mogen blijven. Dat heb je niet in de hand. Wie mij beter leert kennen zal ontdekken dat er veel tegenover staat. Maar ja, wie gaat die moeite doen om mij beter te leren kennen? Ik ben bang dat ik -met deze eerlijke blog- mezelf zojuist helemaal uit de markt heb geprezen…
dit is mijn eerste blogje dat ik plaatste op funky fish, waar ik schreef onder de alias Faith
Door datingsite- en communitylid Faith, 23-01-2014 15:10
Bekeken: 260 | Funked: 0 | Reacties: 5
, 6 januari 2016. Geen reacties op Gezond als een…. Category: relaties&liefde. Tagged: , .

About Anne Stekhoven

Sommigen kennen mij als Faith, blogster op Funky Fish.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *